Koulutus

Kosketuksessa Elämään-konsepti on ihmisläheisissä ammateissa työskenteleville suunnattua lisäkoulutusta. Valmennuksessa tulet oppimaan kokemusperäisesti tapoja, joiden avulla voit hyödyntää kosketusta ja tarinoita asiakkaittesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elämänlaadun vahvistamisessa.

Valmennuksemme avainsanoja ovat nähdyksi ja kuulluksi tuleminen, eheyttävä vuorovaikutus, läsnäolo, rentoutumisen ja sisäinen tieto.

Kosketuksessa  Elämään  -valmennuskokonaisuus pohjautuu muun muassa Satuhieronta-menetelmään, jota on käytetty menestyksellisesti varhaiskasvatuksessa jo vuodesta 2011. Satuhierontavalmennuksen kehittäjä Sanna Tuovinen ja työnohjaaja- toiminta/fysioterapeutti Marjo Mäyrä yhdistivät osaamisensa, jolloin syntyi valmennuksia uusille ammattiryhmille. 

Liikkuessamme myönteisen kosketuksen, läsnäolon ja voimaannuttavien tarinoiden maailmassa, pystymme luomaan niitä hetkiä joiden arvo voi olla kokijalleen mittaamaton, ja joilla voi olla parhaimmillaan elämää positiivisesti muuttava voima!

Kosketuksessa elämään valmennuksista voit lukea lisää linkistä www.kosketuksessaelamaan.fi

 

Valmennus

Urheilijoiden psyykkiset valmennukset voivat olla kertaluonteisia, tai kestää useita tapaamisia. Parhaisiin tuloksiin päästään 1-5 kertaa kestävillä tapaamisilla.

Valmennettavina voi olla sekä joukkueurheilijoita, että yksilölajien urheilijoita.

Itselläni on joukkueurheilutausta. Olen pelannut jääkiekkoa Oulun Kärppien naistenjoukkueessa 11 vuotta, ja lajia olen pelannut 25 vuotta. Uskon, että taustani ansiosta minulla on tavallista syvempää kokemuksellista ymmärrystä urheilijoiden valmennuksessa.

Toimin nyt kolmatta kautta Oulun Kärppien naisten henkisenä valmentajana. Olen työskennellyt sekä koko ryhmän kanssa, että yksilötasolla. Lisäksi joukkueen päävalmentajan ja valmentajien kanssa olen tehnyt myös työnohjauksellista valmennusta.

Asiat, joita urheilijoiden kanssa käsittelemme, voivat liittyä puhtaasti urheiluun, mutta monesti on syytä käsitellä myös asioita, jotka vaikuttavat siviilielämässä. Toisinaan käsiteltävät asiat voivat olla myös hyvin arkisia ajanhallintaan ja voimavaroihin liittyviä asioita. Kun huomioidaan koko paletti, päästään vaikuttamaan urheilusuoritukseen.

Joukkueen kanssa on mahdollista miettiä tarkemmin koko joukkueen arvoja ja sitä, mihin toiminta perustuu. Tavoitteiden asettaminen on myös tärkeää. Se, mihin joukkue tähtää, ja millaisin toimin tavoitteisiin päästään.

Valmennusta voi tehdä myös etäyhteyttä hyödyntäen.